Home » Over Beer

Over Beer

Wim Beer

In loving memory 12-05-1957 – Oktober 2021 †


“Bij binnenkomst bij Beer Industrie ruik je de olielucht van de bouten en moeren en de geur van bevestigingsmaterialen. Die geur ken ik van jongs af aan en het geeft me het ultieme thuisgevoel. Ik weet ook: niemand kan mij wat maken op dit vlak. Dit is wat ik doe en dit is waar ik goed in ben.

Mijn vader begon met Beer Industrie in 1957. In 1983 nam ik het van hem over. Mijn broer is keurmeester en twee van mijn dochters werken ook mee in het bedrijf. Samen met onze andere collega’s vormen we een hecht team. We zijn op elkaar ingespeeld, weten wat klanten van ons verwachten en met vijf man vakgediplomeerd hebben we alle know-how om de juiste adviezen te geven.

De contacten met klanten geven me het meeste voldoening. Ze weten dat ze op ons kunnen rekenen en we draaien moeiteloos mee in hun processen als ze ons nodig hebben. Qua service zijn we in Rotterdam dan ook de beste, daar is geen twijfel over.”

Bob Beer (keurmeester)

“Even in de auto springen om iets langs te brengen wat een klant direct nodig heeft, dat is bij ons de normaalste zaak van de wereld. Onze klanten weten dat we er alles aan doen om hen zo goed mogelijk te helpen. Dat betekent voor mij ook dat ik meteen in de auto stap als een machine het begeeft en zo snel mogelijk moeten worden gerepareerd om het productieproces weer op gang te brengen.

Ik werk nu 30 jaar bij Beer Industrie. Het is veelzijdig werk. Ik werk binnen en buiten, achter de balie en aan de telefoon. Het is nooit saai, dat is zeker.

Ik heb ook veel persoonlijk contact met klanten. Soms ben ik vijf weken bij een klant om alle machines te controleren en te repareren. Dan bouw je wel een band op. Het keuren van machines, ladders en trappen luistert nauw. Dat moet grondig gebeuren. Het moet immers 100% zeker zijn dat er veilig mee gewerkt kan worden.”